Mașină de tuns cu cuțit elicoidal Allett Liberty 43

Mașină de tuns cu cuțit elicoidal Allett Liberty 43

Allett Liberty 43 este mașina de tuns gazon cu cuțit elicoidal de 43 cm, din gama Liberty a mașinilor de tuns cu acumulator. Mașina este echipată cu un cilindru de tăiere cu 6 lame (optional se poate de montat tambur cu 10 lame) care furnizează 79 de tăieturi pe metru și este echivalentul cu acumulator pentru modelul pe benzină Allett Kensington 17K.

Alimentat de o baterie litiu-ion de 40v, are o reglare a înălțimii de tăiere micro-variabilă, care variază de la 6 mm la 32 mm. Liberty 43 preia toate cartușele din gama Allett pentru sarcini suplimentare de îngrijire a gazonului, făcându-l cel mai popular din gama alimentată cu baterii.

Experimentați zgomotul redus și lipsa cablului electric. Gama Liberty oferă o alternativă mai verde și mai silențioasă pentru a vă menține gazonul perfect dungat și în stare curată. O rolă spate cu dublă secțiune cu diferențial cu angrenaj permite operatorului să se întoarcă fără a deteriora suprafața ierbii. Cu doar 38,5 kg (fără baterie), Liberty 43 este ușor și simplu de manevrat în jurul grădinii.
Mașinile din gamă sunt ușor de pornit și ușor de utilizat, cu opțiuni cu 6 trepte, permițându-vă să selectați viteza potrivită pentru dvs. O baterie complet încărcată permite tunderea a până la 600 m2 de gazon sau tunderea a până la 30 de minute.