Mașină de tuns cu cuțit elicoidal Allett Classic 17 L

Mașină de tuns cu cuțit elicoidal Allett Classic 17 L

Mașina de tuns Allett Classic 17 L, este o mașină de calitate, care de asemenea este simplă și grațioasă. Oferă operatorului său o tăietură de calitate și, bineînțeles, o dungile de-a lungul gazonului. Această mașină de tuns este perfecta pentru orice pasionat de gazon care nu vrea altceva decât tăietura perfectă. Cositoarele Petrol Classic sunt disponibile în două lățimi de tăiere; Clasic 14L cu 35,6 cm tăiat și Clasic 17L cu o tăietură de 43,2 cm.

Această mașină versatilă este echipată cu un cilindru de tăiere cu cinci lame, care oferă 66 tăieturi pe metru. Alimentat de un motor Loncin de 87 cm³ în patru timpi, cu un singur cilindru, fără plumb, cu pornire în retragere, oferă cinci înălțimi de tăiere prestabilite, cuprinse între 6mm și 32mm.

Rola din oțel din spate permite crearea de dungi perfecte pe peluză și ghidon este reglabil în trei poziții de înălțime, plus poate fi pliat. Această mașină de tuns iarba britanică se află într-adevăr într-o clasă proprie și este perfectă pentru a vă păstra peluza într-o stare impecabilă.

Pentru lucrări suplimentare de îngrijire a gazonului, poate fi montat cu ușurință un cartuș de scarificare cu arcuri în locul unității de tăiere standard a cositoarei.