Noile mașinute de tuns gazonul Toro cu Tehnologia Vortex

Noile mașinute de tuns gazonul Toro cu Tehnologia Vortex

Mașinuțele de tuns gazonul Toro lansate în anul 2022 sunt echipate cu Tehnologia Vortex și sistem de propulsie Personal Pace® Auto-Drive™.
Toro a fost recunoscută de mult timp ca inovator în noile tehnologii care îi ajută pe clienți să intrețină suprafețele de gazon la o calitate cât mai bună și cât mai eficient.
O parte a acestei inovații include noi funcții a mașinilor de tuns Toro Recycler, cum ar fi Tehnologia Vortex™, care mărește fluxul de aer pentru masa de tuns.

Noua Tehnologie Vortex brevetată de către Toro este echipată un sistem de admisie tip grilă care alimentează camera de tăiere cu un flux de aer suplimentar. Infuzia de aer suplimentar învârte iarba tăiată în jurul cutițului în camera de tăiere într-un ritm mai rapid, fie făcându-le tăieturi ultrafine, fie suflându-le în noul coș Super Bagger cu o viteză crescută.
Aerodinamica îmbunătățită creează tăieturi de iarbă și o reciclare (mulcifiere) mai bună care acționează ca Lawn Vitamins™ hrănind gazonul.


Pentru acele perioade ale anului în care întreținerea gazonului necesită curățare suplimentară (tuns cu colectare), utilizatorii pot folosi noul sistem Super Bagger combinând cu tehnologia Vortex. Mașina de tuns iarbă este transformată într-un aspirator de gazon, lăsând curtea să arate curată dupa tuns. În plus, noul design conic al sacului promovează o golire mai ușoară și mai curată a sacului.

Personal Pace® Auto-Drive™ este noua evoluție a mașinilor de tuns gazon cu autopropulsie. La fel ca transmisia automată a unei mașini, nu sunt necesare butoane, pârghii sau ajustări pentru a schimba viteza de deplasare a mașinii de tuns iarba. Utilizatorii pot apuca de oriunde mânerul inspirat de la un volan și pot merge în ritmul în care se simt confortabil. Mașina de tuns va detecta și se va adapta la utilizator în timp real.
Cu un mâner telescopic și o bară care necesită cu 50% mai puțină forță pentru a fi folosită va ajuta utilizatorii să se simtă confortabil chiar și la lucrările foarte lungi.

Noile tehnologii sunt disponibile pe un număr mare de echipamente de tuns inclusiv și pe mașinuțele cu acumulator.
Pentru mai multe informații legate de produsele noi vă rugăm să ne contactați!