Tractor multifuncțional Ventrac 4520Y

echipament multifuncțional

Ventract 4520Y Este un echipament utilitar cu peste 30 de atașamente, fapt care îl face de neînlocuit pentru administratorii de proprietăți acoperite de vegetație ca gazon, subarboret, în zone de agrement, rezidențiale, municipale, industriale (aeropoarte) cât și agricole. Lucrările de amenajare a unui scuar, parc, curte rezidențială sau alte tipuri de zone verzi se pot face doar cu un singur utilaj minimalizând efortul uman. Gata de lucru în orice vreme cu o multitudine de operațiuni doar cu un singur utilaj:

 

  • Cosește pante extrem de abrupte
  • Cosește vegetația de pe fâșii riverane
  • Cosirea vegetației înalte
  • Cu ușurință intervine în zone înnămolite și cele cu acces limitat
  • Sapă tranșee cu impact minim asupra gazonului
  • Un ajutor de încredere la deszăpezirea oricărei suprafețe

Pentru antreprenori Ventrac oferă cea mai mare productivitate. Administratorii de proprietăți și terenuri înverzite știu că Ventrac protejează gazonul mai bine decât oricare alt echipament similar. Utilizatorii municipali și publici apreciază Ventrac ca o opțiune mai fiabilă. Și toți utilizatorii noștri beneficiază de calitatea, durabilitatea și suportul companiei Ventrac prin piese și suport tehnic de clasă mondială și asamblare în SUA. Versatilitatea lui Ventrac vă permite să lucrați pe tot parcursul anului. Din primăvară până vară și toamnă până iarnă, Ventrac are versatilitatea pentru a vă satisface diversele nevoi, în timp ce face treaba rapid și cu ușurință. Cadrul articulat și oscilant oferă posibilitatea unei raze de viraj mai strânse și funcționează cu încredere atunci când este lângă clădiri și vehicule.

Mai multe detalii despre administrarea terenurilor municipale

Ventrac este ideal pentru orașe, parcuri și alte nevoi municipale de gestionare a terenurilor. Ventrac este construit pentru profesioniștii care au nevoie de echipamente fiabile și muncitoare zi de zi. Ventrac „One Tractor Solution” va funcționa pe tot parcursul anului și se ocupă de o serie de lucrări:

 

  • suprafețelor acoperite cu gazon, arbuștilor cu grosimea de până la 3 cm și a terenurilor sportive
  • deszăpezirea parcurilor, drumurilor și zonelor cu acces limitat cum ar fi trotuarele înguste,
  • înlaturarea cioatelor și multe alte operațiuni necesare serviciilor municipale.
Mai multe detalii despre managementul zăpezii

Zăpada nu are nicio șansă cu Ventrac. Construit pentru cerințele iernii, Ventrac oferă cele mai bune echipamente de deszăpezire. Fie că este vorba de o ușoară zăpadă sau este necesară gestionarea unei căderi de zăpadă mai abundentă, Ventrac are ceea ce este necesar pentru a-l curăța cu viteză și eficiență. Profilul compact al lui Ventrac reduce considerabil daunele peisajului, având o greutate mult mai redusă față de echipamentele mai mari.

Mai multe detalii despre gestionarea zonelor de camping, pensiunilor agroturistice și a complexelor hoteliere

Proprietarii zonelor de campinguri, a complexelor hoteliere și a pensiunilor agroturistice cunosc avantajele tractorului multifuncțional Ventrac pentru lucrările de întreținere a terenurilor lor. Ventrac este singura opțiune de tractor compact care poate efectua lucrări de cosire, curățare a potecilor, deszăpezire, suflarea frunzelor, înlăturarea  cioatelor de copaci, săparea șanțurilor și multe altele. Atașamentele de calitate comercială Ventrac sunt incredibil de durabile, oferind în același timp rezultate profesionale. Descoperiți singuri cum vă poate eficientiza acest echipament timpul petrecut și viteza de lucru în executarea sarcinilor de zi cu zi pe teritoriul Dvs.

Mai multe detalii despre întreținerea vegetației de pe terenurile în pantă

Prestatorii de servicii sau administratorii agentiilor de stat, responsabili de intretinerea vegetatiei de pe acostamentele rutiere in special a terenurilor aflate in panta cu siguranta ca ar avea nevoie de echipamentele Ventrac.
Atasamentele pentru tuns vegetatie si/sau gazon de la Ventrac se vor descurca fara absolut nici o problema pe acostamente ale drumurilor nationale si internationale sau terenuri aflate in panta si acoperite cu vegetatie inalta, sau gazon.